Als je niet regelmatig met de trein reist, is het plannen van je reis iets wat je niet vaak doet. Fuuut helpt je met het eenvoudig plannen van je reis. In dit bericht lees je hoe.

Je reis efficiënter plannen

Als je je treinreis plant, telt maar één ding: hoe laat moet ik waar zijn. En je doet dit het liefst zonder tijd te verspillen. Fuuut vertelt je precies wat je nodig hebt o.b.v. alleen de essentiële informatie. Je stelt drie dingen in:

  1. Station van vertrek (thuis station);
  2. Station van bestemming; en
  3. Flipuur (de tijd van je afspraak).

Wanneer je deze drie punten instelt, laat de app je het volgende zien:

post_image

Screenshot eerste mogelijkheid in Fuuut.

Zoals je ziet, toont Fuuut je alleen de informatie die je nodig hebt:

  1. Het perron (links);
  2. Het type trein;
  3. De tijd van aankomst; en
  4. Hoelang je nog hebt tot je trein vertrekt.

Is het tijd voor je terugreis? Ook dan is Fuuut super efficiënt. De stations zijn al voor je omgedraaid op basis van het Flipuur (het tijdstip van je afspraak). Zo zie direct hoelang je nog hebt tot je trein terug vertrekt. Makkelijker kan het niet.

Overstappen

Fuuut helpt je alleen met het op tijd aankomen bij de trein. Het toont je niet of (en zo ja, waar) je moet overstappen. Gelukkig heb je in de trein alle tijd en kun je dit checken op een uitgebreidere OV-app, of door te luisteren naar de omroep van een behulpzame conductuer.

Ga je dus op zakelijke reis met de trein in Nederland, en wil je op de meest eenvoudige manier weten hoe laat je op welk perron moet zijn, plan je zakelijke reis dan met Fuuut.