Het treinleven in Nederland is goed geregeld: er rijden veel treinen, en er zijn veel trajecten. Er is wel eens uitval, maar over het algemeen rijden ze prima op tijd. In februari 2016 reed bijvoorbeeld ruim 95% van de treinen op tijd. Een mooie prestatie van de Nederlandse Spoorwegen. Om het leven van de treinreiziger nog makkelijker te maken, is er Fuuut. Het is de app die treintijden  het efficiëntst in beeld brengt.

NS treintijden in een ander jasje

Fuuut helpt de dagelijkse treinreiziger door het verwerken van de treintijden voor deze groep zo efficiënt mogelijk maken. De details over de voordelen kun je hier lezen. Het komt er op neer dat Fuuut de vertrektijden van je trein automatisch verrekent met de huidige tijd. Hierdoor zie je altijd direct hoelang het nog duurt tot je trein vertrekt. Je hoeft zelf niet uit te reken wat het verschil in tijd is. Alle berekening zijn inclusief eventuele vertraging en gebeuren natuurlijk op basis van het door jou ingestelde traject.

Om de app zo efficiënt mogelijk te maken is het Flipuur bedacht.

fuuut-flipuur

Het Flipuur uitgelegd in een versimpelde weergave. Meer informatie lees je hier.

Dankzij deze feature zie je in de middag direct hoelang het duurt tot je trein terug naar huis vertrekt, de treintijden uit de ochtend (van huis naar je bestemming) zijn dan niet meer interessant. Het enige wat je hoeft de doen is de app na het Flipuur te openen.

De handige app voor Nederlandse treintijden

Waar andere reisplanner apps voor de trein je laten nadenken over de vertrektijd en de huidige tijd, doet Fuuut het rekenwerk voor je. Daarmee maakt het je treinleven extra makkelijk. Jij focust je op je reis, Fuuut regelt de treintijden.

Wil je de app uitproberen of installeren? Tik dan op de link onderaan de pagina om Fuuut in actie te zien.