In de update van 5 september vertelde ik dat het ophalen van de stationslijst soms problemen gaf. Daarom hield ik de lijst tijdelijk handmatig bij. Vandaag heeft deze feature een opboetsbeurt gehad en daarmee is de automatische update van de stationslijst terug in de app.

fuuut-stationslijst-refresh

Hoe het werkt
De feature is op twee manieren verbeterd:

  • Elke dag een update: om er voor de zorgen dat je niet bij elke app open de stationslijst opnieuw gaat ophalen, heb ik een limiet ingesteld van een update per dag.
  • Foutafhandeling: wanneer het ophalen van de stationslijst niet mogelijk is, stel ik een standaard lijst in. Als je Fuuut al langer gebruikt, gebruikt de app de laatste versie die je opgehaald hebt.

Je ziet deze update niet direct terug in de app. De stationslijst helpt je in de achtergrond bij het aanvullen van stations in de invoervelden onder de instellingen.