Vandaag is Fuuut een app release rijker: de app is nu beschikbaar in de Windows Store voor Windows Phone! Daarmee is Fuuut een interessante optie voor je standaard treintijden app op je Windows Phone. Heb je een Windows Phone en reis je regelmatig op hetzelfde traject? Installeer de app dan via deze link.

Fuuut treintijden app voor Windows Phone

Een voorbeeld van Fuuut op Windows Phone. 

Met deze release is Fuuut er nu als app voor Android en Windows Phone. De webapp van Fuuut blijft natuurlijk beschikbaar voor elk apparaat (zoals Apple iOS en desktop).

Update: Fuuut op de officiële Microsoft Techblog

Op 30 december 2015 is er op de TechBlog van Microsoft een artikel over Fuuut gepubliceerd. In het artikel leg ik uit hoe ik Fuuut voor Windows Phone heb gemaakt met behulp van de Windows App Studio. Via deze tool kun je een website laten omzetten naar een app voor Windows Phone, of zelfs een app maken zonder een regel code. Doordat Microsoft deze optie aanbiedt, kon ik Fuuut eenvoudig aanbieden als app voor Windows Phone gebruikers.